Mini golf | Sportske podloge | Veštačka trava | Atletske staze | Dečija igrališta

Sportske podloge | Pejkom
Mini golf

Kompanija City Golf Group iz Švedske proizvodi I postavlja minigolf terene više od 60 godina i ugradili su vise od 1700 terena širom sveta od Evrope, Amerike, Azije do Afrike.
Pejkom d.o.o. kao generalni zastupnik City Golf Group za područje Srbije i Crne Gore, isporučuje i instalira minigolf terene najboljeg kvaliteta. Cela koncepcija je orijentisana prema poslovnim subjektima, ugostiteljskim objektima, wellness i spa centrima koji žele osigurati dodatne sadržaje za svoje goste i ponuditi nesto drugačije od postojećeg na tržištu.
Minigolf igrališta su mobilna, lako se postavljaju i rastavljaju bez potrebe za mašinama ili dodatnim radovima. Dodavanjem sadržaja lokalnog karaktera uklopljenih u postojeći prostor (uključujući postojanje prirodnih voda, izvora ,jezera, vegetacije i sl.) dobija se unikatni minigolf teren – Adventure golf. Zašto investirati?
- Minigolf je investicija koja se sama isplaćuje
- Odlična je alternativa starim minigolf terenima, jer postavljanjem novih dobija se vizuelno i komercijalno isplativiji teren.
- Veoma atraktivan izgled i dizajn
- Namenjeni su za upotrebu tokom cele godine, nezavisno od vremenskih prilika
- Minimalni troškovi, zajedno sa vrlo dobrom zaradom prilikom iznajmljivanja, su razlozi zašto je minigolf popularan u turizmu.

Galerije
Mini golf tereni
                                               
Vesti / Sve vesti
Atletska staza u Pljevljima

Kompanija Pejkom postavila je tartan podlogu na gradskom stadionu u Pljevljima, a u susret MOSI (međuopštinske sportske igre).

Jun
23
Strongman chempions league

Pejkom d.o.o izradio je platformu sa logo-om za Strongman champions league.

Jun
20
FIBO sajam Keln

Pejkom na FIBO sajmu u Nemačkoj, Keln, jednom od najvećih svetskih sajmova u fitnes industriji...

Apr
05
Reference
Naši klijenti
Sportske podloge Pejkom