Sportski rekviziti | Sportske podloge | Veštačka trava | Atletske staze | Dečija igrališta

Sportske podloge | Pejkom
Sportski rekviziti

U ponudi imamo kompletnu opremu i rekvizite za sve sportove. U našem katalogu (Sportski rekviziti) koji možete pogledati na ovoj prezentaciji se nalazi, podeljen na vrstu sporta, katalog sa fotografijama istih.

Atletika, fudbal, rukomet, košarka, odbojka, hokej, tenis, mašine za održavanje, mreže, ograde, drenažni sistemi, sedišta za stadione i hale, stoni tenis itd. su samo deo ogromne ponude opreme koju POLYTAN proizvodi u Nemačkoj a distribuira na svim kontinentima.
Do sada u Srbiji smo snabdeli deo atletske opreme na stadionu Vojvodine u Novom Sadu, terene studenstkog odmarališta “Ratko Mitrović” na Zlatiboru, atletsku opremu za stadion u Baru – Crna Gora, golove i prateće elemente za prvi veliki teren sa veštačkom travom na Adi Ciganliji u Beogradu itd... Sva oprema je radjena u najkvalitetnijem aluminijumu čime je trajnost praktično neograničena, a održavanje nije potrebno.

Galerije
Oprema za sportske objekte i rekviziti
                                                       
Vesti / Sve vesti
Atletska staza u Pljevljima

Kompanija Pejkom postavila je tartan podlogu na gradskom stadionu u Pljevljima, a u susret MOSI (međuopštinske sportske igre).

Jun
23
Strongman chempions league

Pejkom d.o.o izradio je platformu sa logo-om za Strongman champions league.

Jun
20
FIBO sajam Keln

Pejkom na FIBO sajmu u Nemačkoj, Keln, jednom od najvećih svetskih sajmova u fitnes industriji...

Apr
05
Reference
Naši klijenti
Sportske podloge Pejkom