Veštačka trava | Sportske podloge | Veštačka trava | Atletske staze | Dečija igrališta

Sportske podloge | Pejkom
Veštačka trava

Tereni sa veštačkom travom polako ali sigurno zauzimaju mesto terenima sa prirodnom travom. U 2005. godini FIFA i EUFA su objedinili standarde koji treba da se zadovolje da bi veštačka trava bila oficijalna podloga na kojoj se mogu igrati prvenstvene utakmice kao i vrhunska takmičenja kao što su Svetsko prvenstvo u fudbalu. Krajem 2005. godine je odigrano Svetsko prvenstvo U-17 u Peruu na 4 stadiona sa veštačkom travom koje je postavila naša matična firma POLYTAN GmbH. Tome sve više doprinosi visok kriterijum današnjeg fudbala koji zahteva što približnije osobine terena kako u hladnim, tako i u tropskim predelima. Taj trend se brzo preneo i na naše podneblje.

U Srbiji u velikom broju već postoje tereni za mali fudbal na kojima je kao podloga instalirana veštačka trava, a koji su pokriveni konstrukcijama i PVC materijalom. Tradicija malog fudbala u Srbiji je jaka i duboko ukorenjena kao najrasprostranjeniji vid rekreacije. 
Tereni za mali fudbal sa veštačkom travom postavljeni su u velikom broju od strane Pejkom D.O.O. kako u zemlji, tako i u regionu, što možete proveriti u našoj referenc listi dostupnoj na ovom sajtu. Raspolažemo sa svim mašinama za postavljanje i održavanje veštačke trave kao i ekipom ljudi koji poseduju sertifikat i dozvolu za postavljanje ove vrste podloge, izdate od proizvođača POLYTAN GmbH iz Nemačke. U stanju smo da ispunimo sve zahteve savremenog sporta u pogledu garancija, održavanja i postavke svih tipova veštačkih trava. Svojim klijentima nudimo ugovore o godišnjem i mesečnom održavanju terena kao i servis u roku od 48 sati u garantnom roku pod uslovom da je trava poreklom od Polytan GmbH.

Galerije
Teren sa veštačkom travom FK Voždovac
             
Teren sa veštačkom travom FK Vojvodina
     
Teren sa veštačkom travom FK Sinđelić
           
Teren sa veštačkom travom FK BASK
                 
Vesti / Sve vesti
Atletska staza u Pljevljima

Kompanija Pejkom postavila je tartan podlogu na gradskom stadionu u Pljevljima, a u susret MOSI (međuopštinske sportske igre).

Jun
23
Strongman chempions league

Pejkom d.o.o izradio je platformu sa logo-om za Strongman champions league.

Jun
20
FIBO sajam Keln

Pejkom na FIBO sajmu u Nemačkoj, Keln, jednom od najvećih svetskih sajmova u fitnes industriji...

Apr
05
Reference
Naši klijenti
Sportske podloge Pejkom