Pejkom | O nama

Sportske podloge

Sportske podloge

Pejkom | O nama

Kompanija Pejkom d.o.o. osnovana je 1996. godine. Sportske podloge - osnovna delatnost kompanije Pejkom je instalacija i ugradnja rezličitih vrsta sportskih podloga za otvorene i zatvorene terene, kao i kompletno opremanje sportskih terena sa pratećom opremom. Izuzetno smo ponosni što smo kompanija koja je do sada postavila najveći broj terena za mali fudbal i tenis, prekrivenih veštačkom travom. U našoj referenc listi možete videti sve vrste podloga koje smo do sada postavili u Srbiji, Crnoj Gori i BIH kao i reference matične nemačke firme Polytan koju uspešno zastupamo od 2001. godine.

Pejkom je zastupnik nemačke kompanije Polytan na teritoriji Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine. Postavljeni tereni sa veštačkom travom kao i atletske staze na svim kontinentima govore o kvalitetu podloga koje postavljamo i snazi firme koju ponosno zastupamo. Veštačka trava koju prodajemo posede sve sertifikate FIFE i UEFE (uključujući i najnovije FIFA 2 sertifikat); atletske podloge poseduju sertifikate svetske atletske asocijacije IAAF, Evropske kuće košarke FIBA, sertifikat Evropske asocijacije za hokej na travi kao i najnoviji sertifikat za veštačku travu namenjenoj američkom fudbalu (International Rugby Board IRB).

Kompanija Pejkom se bavi i postavljanjem dečijih igrališta i igraonica, sigurnosnih podloga za iste, kao i obezbeđivanjem rasvete za sportske i industrijske objekte. Mi nudimo kompletno održavanje svih vrsta sportskih podloga i njihovo postavljanje. Raspolažemo sa najsavremenijim mašinama za postavljanje i održavanje veštačkih trava. Naši kadrovi i zaposleni poseduju sertifikate za ugradnju veštačkih trava, izdate od strane nemačkog Polytan-a.

Novost u našoj prodajnoj ponudi je sintetički led koji je uneo apsolutnu revoluciju u svet klizanja. Naša kompanija zastupa firmu Interice iz Češke koja je lider u proizvodnji ove vrste podloga. Mi smo kompanija koja je uradila prvu instalaciju sintetičkog leda na Balkanu i to u Opštini Inđija.

Iznajmljivanje sportskih terena

Kompanija Pejkom - sportske podloge za otvorene i zatvorene terene, dečija igrališta, gumene podloge, veštačka trava, atletske staze, teretane na otvorenom.
Detaljnije

Sportske podloge Blog

Novosti iz Pejkoma

Klizalište  Rajićeva Shopping centar
21. Dec 2017.
Klizalište Rajićeva Shopping centar

Klizalište sa veštačkim ledom postavljeno za modnu reviju Rajićeva Shopping centar.

Detaljnije

Opština Raška klizalište sa veštačkim ledom
17. Dec 2017.
Opština Raška klizalište sa veštačkim ledom

Kompanija Pejkom u saradnji sa opštinom Raška postavila je klizalište sa veštačkim ledom.

Detaljnije

Atletska staza u Pljevljima
23. Jun 2017.
Atletska staza u Pljevljima

Kompanija Pejkom postavila je tartan podlogu na gradskom stadionu u Pljevljima, a u susret MOSI (međuopštinske sportske igre).

Detaljnije