Sportske podloge logo
Veštački led

Veštački led

Pejkom D.O.O. u ponudi svojih sportskih podloga nudi i revolucionarni materijal - veštački led na kome možete klizati 365 dana u godini bez preskupog održavanja i ogromnih utrošaka električne energije.
Radi se o specijalnom polimeru plastike koji je razvijen od strane NASA-inog istraživanja a koji se koristi kao jedinstvena podloga za umetničko klizanje i hokej. Kliza se običnim klizaljkama i upotrebljiv je na svim temperaturama. Održavanje je jednostavno u vidu čišćenja i prskanja specijalne silikonske tečnosti. U eksploataciji je više od 10 puta jeftiniji nego normalan led i usvojen je od strane Američko – Kanadske NHL lige kao podloga za treninge.

Pejkom D.O.O. raspolaže sa lagerom ove podloge (Veštački led) u svom magacinu i spreman je da izađe u susret svim zainteresovanim opštinama, školama, restoranima, baštama, hotelima, tržnim centrima, zatvorenim dvoranama i pozorištima u vidu kupovine ili iznajmljivanja. Biće nam zadovoljstvo da na Vaše interesovanje odgovorimo video ili live prezentacijom. Naši klijenti do sada su: Opština Inđija, Opština Obrenovac, Opština Zrenjanin, Opština Pančevo, Opština Stara Pazova, Opština Nova Pazova, Opština Ruma, Zlatibor itd.

Veštački led

Veštački led

Veštački led

Sportske podloge logo